Seriekamp 3: Bradford Park Avenue AFC – Kidderminster Harriers

Status to seriekamper inn i den nye sesongen var stusslige 1 poeng og etter en heller lei forestilling sist mot Telford United var det på tide å snu skuta hvis drømmen om opprykk fremdeles skulle holdes i live. Ja, det er tidlig i sesongen men dette blir et rotterace fra første spilleminutt og blir vi hektet av nå så kan det bli fryktelig tungt. John Pemberton hadde før oppgjøret på The Horsefall Stadium vært ute og manet om mer profesjonelle holdninger fra sine spillere og det skulle vise seg at de hadde tatt dette til seg. Alex Prosser ble plassert på benken og erstattet av nysigneringen Richard Peniket. Årets andre bortekamp skulle resultere i sesongens første trepoenger og en fantastisk innsats av Harriers. Tabellen ble også et mye triveligere skue etter tre velfortjente poeng. Se høydepunkter og reaksjoner i linkene under her.

#COYR #harriersofnorway #KHFC

Høydepunkter Bradford Park Avenue AFC – Kidderminster Harriers
Manager John Pemberton etter kampen mot Bradford Park Avenue AFC
National League North etter 3 serierunder