Seriekamp 4: Kidderminster Harriers – Gloucester City

Etter det forrykende oppgjøret borte sist serierunde mot Bradford Park Avenue var det duket for nok en hjemmekamp på Aggborough når vi tok imot Gloucester City. John Pemberton hadde troen på at det samme mannskapet som startet mot Bradford skulle klare seg mot dagens motstander. Ashley Chambers og Declan Weeks brukte knappe 17 minutter på å få Harriers i føringen 2-0 og alt virket som en tur i parken enn så lenge. Våre venner i BBC Hereford & Worcester gjorde en fantastisk jobb på eteren med å dramatisere de siste 73 siste minuttene med to straffer og en straffemiss. Dessverre skulle det vise seg at det hele endte opp med ingen poeng for vårt Harriers. Se høydepunkter og reaksjoner i linkene under her.

#COYR #harriersofnorway #KHFC

Høydepunkter Kidderminster Harriers – Gloucester City
Manager John Pemberton etter kampen mot Gloucester City
Spiss Richard Peniket etter kampen mot Gloucester City