Seriekamp 9: Kidderminster Harriers – Brackley Town

Men for svarte f….. Hvor skal dette ende? Nok en hjemmekamp og nok et nederlag. John Pemberton er frustrert, supporterne er frustrert og spillerene har nærmest gitt opp. Midt i alt dette er klubben i en limbo angående en overtakelse. Jo, vi mangler tre-fire spillere som er på landslagssamling eller ute med skade men det at stallen er for tynn skulle vel strengt tatt blitt gjort noe med før sesongstart. Brackley Town var uansett et av lagene som var tippet helt der oppe denne sesongen men det gjør likevel vondt å høre BBC Worcester & Hereford dra oss lidende gjennom 90. minutter med jr spillere mot et sterkt bortelag. Få med dere høydepunkter og reaksjonene til John Pemberton som roser kaptein Cliff Moyo opp i skyene og som var en av få som leverte mot Brackley Town.

#COYR #harriersofnorway #KHFC

Høydepunkter Kidderminster Harriers – Brackley Town
John Pemberton etter kampen mot Brackley Town