Seriekamp 10: Blyth Spartans – Kidderminster Harriers

Harriers har hatt en forferdelig tung periode de siste ukene med nederlag og rot i administrasjonen. På hjemmebane så spiller vi uten selvtillit og derfor er vi supporterne strålende fornøyd hver gang det blir bussturer rundt i distriktet. Denne gangen skulle Harriers på en av sesongens lengste turer da Blyth Spartans med solide 1 poeng på 9 kamper stod på motsatt banehalvdel. Harriers skulle vise seg å være det sterkeste laget og hadde flere muligheter til å punktere kampen, men slik skulle det dessverre ikke gå. Da kan vi heller lyse opp en ellers grå dag i Blyth med en liten funfact; Blyth Spartans også har en supporterklubb registrert i SBF sine registre med 3 medlemmer. Se reaksjoner og høydepunkter fra kampen under.

#COYR #harriersofnorway #KHFC

Høydepunkter Blyth Spartans – Kidderminster Harriers
Manager John Pemberton etter kampen mot Blyth Spartans