Gordon out, welcome Mr. Lane

Endelig har verdens beste fotballklubb kommet seg helskinnet gjennom månedsvis med spekulasjoner og sportslig motgang. Torsdag 17. oktober gikk Mr. Gordon ut dørene for siste gang og inn kom «local lad» og forretningsmann Richard Lane som ny eier og vi både håper og tror at han kan få klubben på rett spor både sportslig og økonomisk. Det har vært en sesong preget av mye utenomsportslig og de lokale fansene har vært tydelig frustrerte, noe som vi selv fikk oppleve på fellesturen vår i september. En liten funfact er at Mr. Lane sin far også har vært styreformann i Harriers en periode så dette er en mann som har sterke røtter i klubben og forhåpentligvis kan få det beste ut av alle i og rundt Harriers. Vi ser frem til Mr. Lane sin regjeringsperiode på Aggborough og alle solskinnshistoriene det måtte medføre.

#COYR #harriersofnorway #KHFC


Mr. Richard Lane med et bankende hjerte for Kidderminster Harriers